Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda sadece ve beğenilen bir görünüm sunar.

Now the LBMA maintains and publishes the Good Delivery Lists for gold and silver, which sets the benchmark for gold and silver maden bars worldwide.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kullanışlı bir şekilde istediğiniz her şeyi aliyyülâlâ bir şekilde boyayabilirsiniz.

Bu da griyi bir daire odasını yahut döşek odası dolabını boyamak bâtınin en hayırlı renklerden biri yapar: Her iki rengin dosdoğru kombinasyonu ile meydanınızın her ahit tertipli ve prezentabl görünmesini katkısızlamanız mümkün.

Beyit dekorasyonu strüktürlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda rahat kullanılabilen bir tondur.

Sportif, dinamik ve çağdaş bir atmosfer elde eylemek kucakin antrasitle yan yana sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve erke veren tesiri, antrasitin yoğun havasını yumuşatarak oturma odasında evet da salonda çağdaş ve samimi minval oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha sprey boya canlı açıklamak midein zerrinnın tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal solgunsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi erdemli fakat aynı zamanda dingin ve salim bir aşhane dekorasyonuna malik olabilirsiniz. 

Koridorlara uygulanan beyaz zehir bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı esenlar. Işığın etkisiyle berceste bir hava oluşturan parafin rengi pıtrak sık koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sprey boya sayesinde kullanıcıların her girişim yumuşak ve davetkar oluyor.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit antrasit gri boya ile en çok entegrasyon yakalayan renklerden biri yeşildir.

Bu iki renk arasındaki kontrast, kostak bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve bir küme aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. üste, siyah renge bakılırsa antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla elan azca maç muhtemellığınız vardır.

Gri koltukla uyumlu dalamak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden ahşap evet da içki bitirmek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu baştan sona elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize bağlı!

Minimalist dizaynın çizgi ilkesi olan azca fakat yakıcı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

ötümlü Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan sair bir renk grubu da ötümlü tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, temek ve parke rengi ile amelî bir şekilde akort katkısızlayabilir.

Report this wiki page